Welkom bij ff Swanjéé
Allergeen is verbonden aan het produkt
Allergeen kan weggelaten worden
carpaccio SALADE 13.95
rucola | pijnboompitten | Parmezaanse kaas | bacon | truffeldressing | huisgemaakte pesto
SALADE MET AZIATISCHE KALFSPASTRAMI 14.95
crème van miso | chutney van rettich | ingemaakte komkommer
VEGETARISCHE SALADE MET FREGOLA 11.95
granaatappel | geitenkaas | geroosterde pecannoten | aubergine | munt
zomerse paprika soep 9.50
kaantjes van roseval aardappel | hangop van geiten yoghurt
Bisque de Homard met garnituur van kreeft 15.95
ffantastische kreeftensoep | couscous Berkouks
TOSTI SWANJÉÉ 7.95
gerookte eendenborst | zongedroogde tomaatjes | honing | rucola | pesto
TOSTI ASIAN STYLE 7.95
procureur | teriyaki | rode kool | dip van hoisin
CARPACCIO SWANJÉÉ OP BOERENBROOD 12.95
rucola | pijnboompitten | Parmezaanse kaas | bacon | truffeldressing | huisgemaakte pesto
clubsandwich swanjéé 12.95
samengesteld met de lekkerste ingrediënten uit onze keuken
BURGER MRIJ FF SWANJÉÉ 18.95
brioche bol | pulled pork | spiced tomato sauce | little gem | jalapeños
- houd u rekening met een bereidingstijd van 15 minuten -
Met friet en mayonnaise +2.75
Omelet Swanjéé 8.95
garnituren keuze uit: Berkshire nootham | brie de Meaux | biologische paddenstoeltjes | spek | boerenomelet
Baguette brie de meaux 7.95
heerlijk uit de oven | pesto | uitgebakken bacon
BRIOCHE BOL MET KROKANTE KIPHAASJES 9.75
dip van zongedroogde tomaatjes en fenegriek | zoet zure groentes
WAGYU NIKU TORI A5 (30g) 19.95
ras: Japanse Black uit Gunma | beste vlees ter wereld | hoog gemarmerde structuur | unieke smaakbeleving, romig met smaken als kokos.
Prijs per 30 gram
Met friet en mayonnaise +2.75
LADY STEAK (KOGELBIEFSTUK) AUSSIE ANGUS (150g) 18.50
volle smaak | grasgevoerd
Met friet en mayonnaise +2.75
BAVETTE USA CREEKSTONE BLACK ANGUS per 100g 15.95
botermals | zeer smaakvol | hoge mate van marmering | topper | 130 dagen graan gevoerd min 150g
Met friet en mayonnaise +2.75
MRIJ STAARTSTUK per 100g 14.95
topkwaliteit van Piet van den Berg vol van smaak | hoge mate van marmering | 130 dagen graan gevoerd min 150g
Met friet en mayonnaise +2.75
DRY AGED RIB-EYE SIMMENTALER per 100g 15.75
vol van smaak | gras gevoerd | Oostenrijkse Alpen min 150g
Met friet en mayonnaise +2.75
Wapazz proeverij 16.50 pp
laat u verrassen, 4 verschillende gerechtjes vanaf 2 personen :
FF Swanjéé breekbroodjes | truffel crème | olijfolie | fleur de sel boter
*
Okonomiyaki | Japanse pannenkoek | zalm | wasabi | furikake
*
soepje
*
salade | warm gerechtje
Wapazz proeverij 25.50 pp
laat u verrassen, 6 verschillende gerechtjes vanaf 2 personen :
Swanjéé breekbroodjes | truffel crème | olijfolie | fleur de sel boter
*
Okonomiyaki | Japanse pannenkoek | zalm | wasabi | furikake
Frisse springroll | komkommer | rode kool | asian umami sauce
*
soepje
*
salade | 2 warme gerechtjes
2-gangen lunchmenu 26.95
CEVICHE VAN COQUILLE
gedroogde tomaatjes | zoet zure radijs | dille olie | crunch van hazelnoten | zorri cress
of
AZIATISCHE KALFSPASTRAMI
créme van miso | ingemaakte komkommer | chutney van rettich | kapper appel

***************

GEBAKKEN SCHELVIS
Dijon mosterd | rode bieten couscous | gegrilde asperges | beurre blanc met fenegriek
of
ZACHT GEGAARDE LAMSNEK
spagetti van pompoen | zoet zuren mini tomaat | warme vinaigrette van zongedroogde tomaat en salie

GESERVEERD MET VERSE SEIZOENSGROENTEN EN PATAT MET MAYO
3-gangen lunchmenu 31.50
2-GANGEN LUNCHMENU + DESSERT OF KAAS
Klein Groot
STEAK TARTAAR VAN MRIJ RUND 20.95
Topkwaliteit van Piet van den Berg! (160 gram)
sjalot | kappertjes | olijfolie | augurk | mosterd |
gepocheerd ei of een rauwe dooier
”Préparé à table”
Ceviche van coquille 9.95 18.95
gedroogde tomaatjes | zoet zure radijs | dille olie | crunch van hazelnoten | zorri cress
Brood 5.50
vers afgebakken breekbrood | truffelcrème | olijfolie | gezouten grasboter
sashimi van Zalm 7.25
sashimi zalm | wasabi | sojasaus | wakame | kersvers
Sashimi Yellowfin tonijn 9.25
sashimi tonijn | wasabi | sojasaus | wakame | kersvers
Sashimi van zalm en tonijn 15.95
combinatie van zalm en tonijn.
wasabi | soja | wakamé | kersvers
Klein Groot
Gewokte scampi pil pil 8.95 13.95
olie | koriander | knoflook | Spaanse peper | limoen
Béarnaisesaus 3.50
Truffelcrème 2.95
Rode port jus 3.25
PEPERROOMSAUS 3.25
KRUIDENBOTER 2.95
Patatje met 5.50
verse patat | mayonaise | beide uit eigen keuken
Gebakken biologische paddenstoelen 5.50
Gemengde salade 6.95
met o.a. gerookte eendenborst | pijnboompitten | bacon | croutons | dressing van framboos en hibiscus
Seizoensgroentes 4.95
geblancheerde, gewokte of gebakken verse groenten.
keuze is afhankelijk van het seizoen, het aanbod op de veiling en het brein van de chef
Patatas bravas 4.50
kasteelkriel | tomatensalsa | uit de oven
Duo van desserts 10.25
Maak samenstelling van twee desserts (ex kaas en crêpes)
Trio van desserts 15.00
Maak samenstelling van drie desserts (ex kaas en crêpes)
CREPES SUZETTE 12.50
Met heerlijk huisgemaakt vanille roomijs
Wijnsuggestie: Château Simon A.C. Sauternes € 6.70 / half glas € 3.50
(Tafelbereiding indien actuele situatie het toelaat. Helaas geen warme tafelbereiding in de Sint-Jans tuin)
TAARTJE VAN PURE 'ECUADOR 70%' CHOCOLADE 5.25
compote van rabarber | gel van aardbei en hibiscus | vanille ijs
Wijnsuggestie: Casa de la Ermita, Vino Dulce, Monastrell € 7.00/half glas € 3.75
Sgroppino 8.50
citroensorbet ijs | cava | vodka | limoncello
Kan sgroppino 40.00
citroensorbet ijs | cava | vodka | limoncello
(minimaal 5 glazen)
Kaasplankje 13.95 18.95
binnen -en buitenlandse kaassoorten
HANGOP VAN GRIEKSE YOGHURT 5.25
lavendel honing | gel van vlierbloesem | seizoensfruit
Wijnsuggestic: PMC Beerenauslese, Burgenland € 7.75/half glas € 4.00
CHEESECAKE VAN WITTE CHOCOLADE EN BLAUWE BES 5.25
crèmeux van witte chocolade | sorbet van bloedsinaasappel | crumble van yoghurt
Wijnsuggestie: Labet, Macvin du Jura € 7.75/half glas € 4.00
PARFAIT VAN SPAANSE NOUGAT 5.25
gel van framboos | crunch van amandel | kletskop van framboos | chutney van abrikoos
Wijnsuggestie: Château Simon A.C.?Sauternes € 6.70/half glas € 3.50
VANILLE IJS MET KARAMEL 5.25
de karamel wordt gemaakt van suiker, roomboter, een scheutje whisky en room
Wijnsuggestie: Cazes Ambré, Rivesaltes 2004 € 7.90/half glas € 4.20