Welkom bij ff Swanjéé thuisbezorgd restaurant
De DansMari's

Voor het carnaval van 2013 hebben de DansMari's een kookboek samengesteld! 'Au Bain Mari' heet het verrassende kookschrift. Het beloofd heter te zijn dan de bestsellerserie van 2012 'Vijftig tinten grijs' en als je je aan de recepten houd kom je 11 kilo aan in een maand! Kijk dat zijn nog eens beloftes! Als lancering hebben ze natuurlijk ook iets vets in petto, een suffe borrel in een nog suffer zaaltje past niet bij de dansMari's dus hebben ze dat aangedikt tot een culinaire wandeling, Tour du Schrans 2013.

Elke deelnemer krijgt 5 gerechten uit het kookboek te proeven en daarbij serveren we ook nog een klein glaasje wijn dat er goed bij past!


Tour-de-Schrans5Het laatste gerecht eten alle deelnemers gezamelijk tijdens het dessert Dansant in de Azijnfabriek!
Het startschot voor Tour du Schrans 2013 wordt gegeven bij Brasserie Top waar we de spieren opwarmen met een kopje Smit & Dorlas koffie. De finish van de Tour du Schrans is een Dessert Dansant in de Azijnfabriek, daar kunnen deelnemers met 3x11% korting het kookboek 'Au Bain Mari' aanschaffen!
Aanmelden kan nog! Maak 44,00 euro per persoon over op ABNAMRO banknummer 57.10,73.204 tnv RKDV St Hendrien te Oeteldonk vermeld daarbij uw email-adres zodat wij u een uitnodiging kunnen toesturen!

Het kookboek 'Au Bain Mari is tot stand gekomen met de medewerking van Bossche Horecabedrijven die samen met een DansMari een gerecht hebben gemaakt en de receptuur hebben beschreven in het boek!
kijk op www.dansmaries.nl voor meer informatie.

Deelnemende bedrijven zijn:
ff Swanjéé, Bar le Duc, Brasserie Top, Keershuys, Bodega Antonio,
Meprise, Eetbar DIT, Spoon, Fabuleaux, LUX, Zoetelief,
Picasso, Meierijsche Kar, Azijnfabriek

Tour-de-Schrans9  Tour-de-Schrans8