Welkom bij ff Swanjéé thuisbezorgd restaurant
Positoos

Positoos is een spaarsysteem dat een unieke verbinding legt tussen de lokale bevolking, verenigingen en de lokale ondernemers. Met Positoos spaart u snel en eenboudig bij de ondernemers in uw eigen buurt. Als Positoos-spaarder ontvangt u een persoonlijke spaarpas met chip. Hiermee krijgt u korting en kunt u gebruik maken van speciale acties en aanbiedingen bij de aangesloten ondernemers. Geef bij iedere aankoop uw pas af en de Positoos worden automatisch bijgeschreven. Het unieke van Positoos is dat u niet alleen voor uzelf spaart, maar ook voor uw eigen vereniging of goed doel.

Van iedere 10 Positoos die u spaart, gaan 4 Positoos naar uw vereniging. Kiest u niet voor een vereniging, dan schenkt u deze Positoos het eerste jaar aan Villa Pardoes.

Ook bij ff Swanjéé kunt u sparen voor Positoos en ze inleveren. Heeft u nog geen pas? Deze kunt u bij ff Swanjéé aanvragen

De aanschafkosten van de pas zijn € 5,95. Deze worden middels automatisch incasso geind.
De bedrijven waar u de Postitoos kunt sparen en inwisselen zijn zeer divers, in eerste instantie kunt u bij ca. 80 ondernemers terecht zoals een kapper, supermarkt, boekhandel of restaurant.